HIBA! Az Ön böngészője nem tudja megjeleníteni a Flash animációt.
Termékek

A hagyományos reklámanyagokon túl erősségünknek tekintjük az egyedi, testre szabott, kreatív marketing eszközök beszerzését, amelyekre ötleteket, különböző opciókat is biztosítunk - térítésmentesen.

Rendezvényekhez, partnertalálkozókhoz, konferenciákhoz, üzleti motivációhoz, POS promóciókhoz, dekorációkhoz, ajándékozásokhoz egyaránt tudunk a kliséktől elrugaszkodó versenyképes ajánlatot adni, továbbá igényes promóciós ruházati márkák forgalmazásával (corporatewear.eurotradecon.hu) igazán teljes körű kiszolgálást tudunk biztosítani a beszerzési döntés-előkészítési folyamatokhoz.

Kategóriák:

Akciós ajánlataink!

Szitanyomás

A szitázás közkedvelt megoldás a pólók emblémázására, főleg nagy darabszám esetén. Előnye a hímzéssel szemben, hogy gyorsabban kivitelezhető, illetve az aprólékos vagy színátmenetes grafikák, amelyek megvalósítása hímzéssel nem lehetséges, ezzel az eljárással helyezhető el a terméken.

Transzfernyomás

Fehér, színes és fekete alapanyagra egyaránt alkalmazható eljárás. A mintát először erre a célra kifejlesztett papírra nyomtatják, majd meghatározott hővel, nagy nyomással az anyagra vasalják. A nyomat lágy tapintású, matt, műanyagszerű felület.

Partner oldalak

Autogrid-geoműanyagok
Autogrid-geoműanyagok
Gildan promóciós ruházat
Gildan promóciós ruházat
Sol's promóciós ruházat
Sol's promóciós ruházat
Kariban promóciós ruházat
Kariban promóciós ruházat
Promóciós utazások
Promóciós utazások