HIBA! Az Ön böngészője nem tudja megjeleníteni a Flash animációt.

Cégünkről

Az EuroTradeCon Kft. immáron 5 éve igyekszik kiszolgálni a vállalati ügyfelek promócióval, egyedi értékesítés támogatással kapcsolatos reklámanyag beszerzési igényeit.

Cégünk alapvető tevékenysége a reklámanyagok, reklámhordozó anyagok, B2B és B2C célokra alkalmas szóróanyagok és prémium termékek, továbbá trade marketing és POS eszközök nagykereskedelme.

Távol-keleti partnereinkkel direkt üzleti kapcsolatban állunk, ugyanakkor nem tartunk fent raktárkészletet, költségeinket igyekszünk alacsonyan tartani annak érdekében, hogy a termékcsoportjaink ellenértéke a piac egyik legkedvezőbbje lehessen.

Akciós ajánlataink!

Szitanyomás

A szitázás közkedvelt megoldás a pólók emblémázására, főleg nagy darabszám esetén. Előnye a hímzéssel szemben, hogy gyorsabban kivitelezhető, illetve az aprólékos vagy színátmenetes grafikák, amelyek megvalósítása hímzéssel nem lehetséges, ezzel az eljárással helyezhető el a terméken.

Transzfernyomás

Fehér, színes és fekete alapanyagra egyaránt alkalmazható eljárás. A mintát először erre a célra kifejlesztett papírra nyomtatják, majd meghatározott hővel, nagy nyomással az anyagra vasalják. A nyomat lágy tapintású, matt, műanyagszerű felület.

Partner oldalak

Autogrid-geoműanyagok
Autogrid-geoműanyagok
Gildan promóciós ruházat
Gildan promóciós ruházat
Sol's promóciós ruházat
Sol's promóciós ruházat
Kariban promóciós ruházat
Kariban promóciós ruházat
Promóciós utazások
Promóciós utazások